© 2013 Trust Liftservice B.V.
© 2013 Trust Liftservice B.V.
wit
Naar homepagina trustliften
Selecteer hier uw pagina
betrouwbaar op ieder niveau

Algemene Verordening GegevensbeschermingPRIVACYVERKLARING  KLANT- EN LEVERANCIERSADMINISTRATIE
Trust Liftservice B.V. Trust Liftservice BV, gevestigd aan Galvanistraat 25-23 1704 ST Heerhugowaard, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van bestaande en potentiŽle klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers.
Graag maakt Trust Liftservice B.V. u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken om onze diensten en overeenkomst met u af te sluiten en uit te kunnen voeren. Dit geldt zowel voor onze klanten als voorpartijen bij wie wij zaken en/of mogelijke diensten inkopen. Bent u een (potentiŽle) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om een offerte  en facturen te kunnen sturen en met u goed te kunnen communiceren over de overeenkomst. U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken, echter houdt dat wel in dat wij geen werkzaamheden voor u uit kunnen voeren.

Doorgifte aan derden.
Doordat Trust Liftservice B.V. een overeenkomst c.q. opdracht voor u mag uitvoeren, is het mogelijk dat wij uw gegevens moeten verstrekken aan partijen die o.a. goederen aan ons leveren.

Toestemming  betreffende uw persoonsgegevens.
Indien u Trust Liftservice B.V. toestemming verstrekt zullen wij uw gegevens bewaren en gebruiken, binnen ons eigen systeem, om u in de toekomst per e-mail c.q. telefonisch te informeren en te communiceren over mogelijke afspraken en opdrachten.

Bewaarperiode persoonsgegevens.
Indien u een offerte heeft aangevraagd, echter bent u geen klant bij ons geworden zullen wij uw gegevens uiterlijk ťťn jaar na ons laatste contact verwijderen c.q. vernietigen. Bent u wel klant bij ons geworden, dan zullen wij uw persoonsgegevens bewaren voor de duur van zeven jaren, gelijk aan de fiscale bewaarverplichting.

Uw rechten.
U heeft het recht om uw eigen persoonsgegevens in te zien en eventueel te wijzigen c.q. aan te passen. Tevens heeft u recht om uw gegevens te wissen, maar ook over te dragen aan een ander. Uw gegevens zullen bestaan uit de volgende zaken: Naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres.