© 2013 Trust Liftservice B.V.
© 2013 Trust Liftservice B.V.
wit
Naar homepagina trustliften
Selecteer hier uw pagina
betrouwbaar op ieder niveau

Lift moderniseringEr komt een moment dat u voor de keuze komt te staan om uw liftinstallatie in zijn geheel te vervangen óf juist te gaan moderniseren. Dit geldt zowel voor het technische- als het esthetische deel van uw installatie.

Ook zonder onderhoudscontract is het mogelijk om gebruik te maken van TRUST Liftservice B.V.als uw partner voor modernisatie.

Bij het gebruik van verouderde liften kan een onveilig gevoel ontstaan, bijvoorbeeld omdat de lift vaker storingen vertoont waardoor een onveilig gevoel wordt ervaren. Ook de onderhoudskosten lopen hierdoor helaas extreem hoog op.

Onze vakkundige technici moderniseren uw lift technisch weer als nieuw. Zij zorgen ervoor dat uw lift weer goed en veilig werkt en voldoet aan alle huidige gestelde veiligheid eisen volgens de Norm waarin de lift is gebouwd. Uiteraard doen zij dit snel, vakkundig en met zo min mogelijk overlast voor de gebruikers van de lift.

Wanneer het interieur van uw liftcabine er verouderd uitziet, zorgt dit voor een minder veilig gevoel bij de gebruiker. Door uw liftcabine een nieuwe uitstraling te geven ziet uw lift er weer modern en verzorgd uit. Tenslotte is uw lift uw visitekaartje.

Naast nieuwe wand- en vloerbekleding kunt u de verlichting, het drukknoptableau, etage drukknopkasten en schacht- en cabinedeuren door ons laten vernieuwen. TRUST Liftservice B.V.heeft voor de cabine bekleding een exclusieve samenwerking met Liftwrap B.V.*

Hierdoor is TRUST Liftservice B.V. als geen ander in staat uw liftinstallatie, zowel technisch als esthetisch in korte tijd een geheel nieuw uiterlijk te geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de modernisering van uw liftinstallatie(s).

*Voor meer informatie over Liftwrap kunt u kijken op www.liftwrap.nl