2013 Trust Liftservice B.V.
wit
Naar homepagina trustliften
Selecteer hier uw pagina
betrouwbaar op ieder niveau
2013 Trust Liftservice B.V.

Reparatie van uw liftOf u wel of geen klant bent bij TRUST Liftservice B.V., u kunt altijd uw lift technische klachten en problemen bij ons melden. Bel dan met 072- 5721816. Op dit nummer zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.
Onze monteur kan altijd snel bij u aanwezig zijn om het probleem of klacht te verhelpen.

Van veel liftinstallaties hebben wij de meest belangrijke onderdelen op voorraad. Hierdoor lossen wij uw storing snel op. In enkele gevallen is het niet mogelijk om de storing direct te verhelpen en is een reparatie noodzakelijk.
Hierbij kunt u denken aan het vervangen van een liftmachine, deuraandrijving, staalkabels of een cabinetableau. Voor deze problemen wordt u direct een reparatie offerte aangeboden, waar wij snel op kunnen anticiperen, zodat de lift binnen redelijke tijd weer in bedrijf gesteld kan worden.

Deze reparaties worden uiteraard altijd in overleg en volgens offerte door ons uitgevoerd.

TRUST Liftservice B.V.is in staat reparaties uit te voeren op nagenoeg alle type liftinstallaties, zowel preventief als correctief. Door onze voorraad van onderdelen, in combinatie met onze technische kennis, zijn wij in staat uw liftinstallatie snel en deskundig te repareren.